Malaise Atlético houdt aan na verlies bij Granada

Atlético Madrid heeft in de Primera División zijn vierde nederlaag op rij geleden. Drie was al een unicum in tien jaar onder coach Diego Simeone. De regerend kampioen verloor met 2-1 bij Granada.

João Félix was de man voor rust. De Portugees scoorde na een knappe dribbel, maar was ook viermaal ongelukkig in de afronding en zag een doelpunt afgekeurd werden na leunen.

Met een verwoestende uithaal had Darwin Machis tussendoor voor de 1-1 gezorgd. Félix trof na rust de paal en Granada counterde aansluitend naar 2-1.

Routinier Jorge Molina, die volgend jaar april 40 jaar wordt, was iets eerder bij de bal dan doelman Jan Oblak. Atlético kreeg twee grote kansen op de 2-2. Van dichtbij schoten Jorge Correa over en Matheus Cunha naast.