Feyenoord loopt zich voor 13.000 toeschouwers stuk op Twente

Feyenoord heeft zijn eerste puntenverlies van het nieuwe seizoen geleden. In de Kuip – waar 13.000 toeschouwers in mochten – kwam de ploeg van Dick Advocaat tegen FC Twente niet verder dan 1-1.

De aanwezige fans konden hun ogen niet geloven in de blessuretijd. Feyenoord kreeg via Steven Berghuis (twee keer) en Luciano Narsingh drie reuzenkansen om toch nog te winnen, maar alle inzetten gingen naast.

Hoe dan ook, Advocaat blijft ongeslagen

Václav Cerný had de bezoekers al na twee minuten op voorsprong gezet. Berghuis maakte nog voor rust uit een penalty gelijk, waardoor Advocaat in ieder geval ook in zijn zestiende eredivisieduel als coach van Feyenoord ongeslagen bleef.

De nieuwe verdediger van Feyenoord, Uros Spajic, zat niet bij de selectie, omdat hij nog niet over de juiste papieren beschikt.